Hihihihihi

Hej sötnosar! Har precis kommit hem från Göteborg, där jag, mamma & Becka var och kollade på bio. Kvarteret skatan! As rolig var den!
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen, men hittar väl på något. Imorgon så ska jag kanske till kungsmässan med Emma och shoppa. Har ju pengar och presentkort o allt sen igår!

BTW; Som ni ser i inlägget nedanför så ser ni att jag har fått ett guldpass till liseberg! Det stod högst upp på önskelistan! Wiiiiee, är så sjukt taggad till sommaren! Jag ska fan hänga på lise varje dag med mina kompisar! :D

Slippa betala inträde o åkpass o allt! :D

Jag är skiiiit glad iaf! Fick även en jättefin tröja, typ bronsfärgad! :D

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen, så hörs vi imon! PUss

Wiiihhiiiiee!

Har fått ett guldpass! :D


cross


Presenter o allt möjligt

Hej sötnosar! Idag är det lördag och kl 12 ska vi till pappa o Anna på kalaas. Vi ska fira mig och Jonathan lite och så får vi la antagligen lite presenter! :)

Jag är hittills jätte nöjd med mina presenter! Det här är vad jag har fått än sålänge:

• Elsas värld böckerna
• Korsörhängen & fjäderörhängen
• 300 kr
• 250 kr på gina
• 2 biopresentkort på facklan
• cougar town säsong 2
• En skinnjacka med nitar
• En virkad vit klänning
• Ett läppglans

Jag är iaf jättenöjd! Skriver sen vad jag fick för presenter hos pappa och Anna med.

Puss


Me, myself & I today



30 mars 2012 - jag fyller 14 år

Hey lovers! My birthday idag! hihihi

Det har varit en grymt bra dag hittills! De sjöng för mig i skolan, jag har fått grymt fina presenter, och jag ska få mer ikväll o imon! Hihih

Än sålänge har jag fått en jättefin vit virkad klänning, ett par assnygga stora korsörhängen och en svinsnygg skinnjacka med nitar på! På bilden längst ner så ser ni en liten smygtitt på jackan, hih, den är såå snygg!

kommer inte kunna uppdatera något mer idag tror jag, men jag ska absolut försöka! Puss


Den här bilden är tagen för bara några timmar sedan, där ser ni även korsörhängerna, lite av klänningen och lite av skinnjackan! :) Det var det jag hade på mig idag också!

Grymt nöjd, puss

My birthday!

Hihih, idag fyller jag år! Har fått lite presenter och så nu på morgonen, men ska få mer ikväll och imorgon. Ni kommer självklart få se vad jag får för något, men det kanske inte blir förren på söndag. För då har jag fått alla! :D Efter skolan drar jag hem, och sen kommer mormor, morfar, anders & carina. Och vi då såklart! Så då blir det lite firande, presenter, tårta, pizza osv. 

Imon så ska jag hem till pappa och fira. Så då blir det jag, pappa, anna, farfar, becka & Jonte. Det är ju inte bara jag som fyller år, utan även min tvillingbror Jonathan! Så det blir firande för oss båda två :D.

Men vi hörs kanske senare! puss! :D


Snyggt!






Allt är från gina tricot, puss


14 år imorgon!

Vet ni om en sak?! Imorgon fyller jag 14 år! Wihooo Så sjukt taggad! Allt har gått så fruktansvärt fort känner jag! Känns som att det var nyss jag var 5 år liksom? Hahaha

Jag 5 år:



Jag snart 14 år:


# Confused

Känner mig rätt förvirrad just nu, allt har gått så fruktansvärt fort och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ena stunden vill jag en sak, sen så vill jag en annan sak ..

Som ni ser så händer det rätt mycket saker nu i mitt liv, förvirrad är det ända bra ordet som passar in på mig just nu .. Ändå om det kändes bättre idag så vet jag inte säkert.

Detta är ingen som jag kommer ta upp i bloggen mer, isåfall när allt är bra och bestämt. Hoppas ni förstår!


Bloggpaus ..

Känner att jag behöver ha en bloggpaus, händer rätt mycket saker nu ..

Vet inte när jag kommer tillbaka, kanske imon, kanske om 1 vecka .. Men vi hörs iaf! Puss


Bad updt

Jo jag vet,, har haft fullt upp! Men ska iväg och spela laserdome nu (andra helgen i rad) ahhah.Hörs när jag kommer hem! Puss

Underbar



Saturday

Goodmorning sweeties! Lördag idag!
Ställde klockan på 09.00, så då gick jag upp, och tog en springrunda på ca. 4 km. As gött! Det var ju typ bara jag ute vid den tiden! Jag känner att jag ända har börjat ta det här med joggningen på allvar nu! Jag ska fan bli vältränad!

Idag så ska jag inte göra å mycket. Jag tror att jag, mamma, Becka, Fabian och Todd ska åka och bowla i eftermiddag/kväll! Så det ska bli najs!
BTW; Har typ världens största puffkrig med Emma just nu på facebook! Hahahha, ni anar inte! Jag ska vinna det!

Puss


Underbart


Nu blir det tacos!

Hahaha, det blir det varje fredag ..

Puss

Dear friday!

Hej bloggen! Idag är det ju fredag, riktigt skönt! Inte varit så jätte bra uppdatering. Men jag har ju varit i skolan som de flesta förstår! Snart så kommer pappa och hämtar mig, jag ska sova hos honom
inatt, så kommer jag hit till mamma imon igen :). Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, men vi kanske ska bowla eller något!

Just nu gör jag iiiingenting typ, har precis ätit och lite så! Vi satt ute och åt korv med bröd. Riktiga vår feelings har jag nu!
Det har ju varit sviiinvarmt idag! As gött, jag tror det kommer vara sånt här väder i helgen med! så det är ju riktigt nice ;)

Vi hörs senare! Puss


# Converse ♥



Me and my lovely friends today! ♥

Påväg till skolan ..

Sitter på bussen just nu, hörs när jag kommer hem! Puss


# Teenager posts





Training 22 mars

Tjenare bloggen! Sorry för dålig uppdatering, men har typ inte suttit vid datorn någonting idag. As skönt faktiskt! Efter skolan så gick jag o Matilda till kungs och gjorde lite saker. Sedan så blev jag hämtad och när jag kom hem så stack jag ut forever alone på en liten springrunda i det vackra vårvädret! När jag kom hem så duschade jag, sen så åkte vi och handlade.

och nu har jag typ varit hemma i 1 h, och då har jag bara suttit och pluggat matte! Trääävlig dag känner jag! Känner mig as taggad till beach 2012 nu iaf! Jag var ute och sprang 4 km, blev väääärsta taggad! Jag ska fan bli mer vältränad nu inför sommaren! För vem vill inte ha en snygg kropp till sommaren? ;)



Sweet summer 2012


Vafan?????!!!


Gotland 2010

Just nu är jag jäääävligt arg, hade skrivit ett jäääääätte långt inlägg för er. Men så försvann bara allt!? Så jäkla typiskt ....... Orkar seriöst inte skriva om det inlägget just nu, så det kommer imorgon ist!

Istället får det bli ett tråkigt "vadjaghargjortidaginlägg" ..

Iaf, Hej! Sitter hemma helt forever alone, och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan göra middag. Har typ inte ätit något sedan frukost för skolmaten var blää . Som ni hör så är jag liiite irriterad .. Hahah

Hade en ganska chill dag iaf. Hsl, ea, no, lunch, bild, eng, mentor och sedan idrott! Det kanske låter mycket, men det är inte att jämföra med de andra dagarna som vi går. Snart helg iaf, så det är ju skönt!

Nu så ska jag plugga lite, och sen äta! Vi hörs senare, puss

Lunch!



Nu blir det mat! Mums


Vill haaaa!




Sjukt snygg säger jag bara! Puss

Nu drar jag!

Nu drar jag till skolan! Ni får ha det great! Pussar till er


Goodmorning!

Godmorgon älsklingar!

Onsdag idag, slutar kl 15.00 så helt okej! Längtar bara till veckan är över, nästa vecka fyller ju jag år! Så det blir as najs! Puss


Goodnight!


Modell: Jag   Fotograf: Jag   Kamera: Nikon D3000 (syrrans)

Säger godnatt nu, sjuukt trött! Men vi ses imorgon, puss!

Tuesday



Hello! Precis kommit hem från dansen, har varit usel uppdatering idag! Jag är ledsen för det ..
Men blogg appen har krånglat, och jag har typ inte varit hemma någonting idag .. Efter skolan så gick jag till kungs, sen så hämtade mamma mig och så åkte vi tillbaka till skolan för jag skulle ha utvecklingsamtal. Det gick bra! :) Efter det så hämtade vi Becka och åkte o käkade på donken! Mums

Efter det så åkte vi hem, och där var jag i 40 min, och sen dror jag till dansen. Så har haft fullt upp som ni ser! Hhahha

Imon så blir det skola som vanligt, sen vet jag inte vad jag ska göra .. :/ Men hittar väl på något! :)

Puss

Sååå trött

har býtt till en lite mer "stilren" design nu. Men denna är bara tillfällig då jag inte är riktigt 100 % nöjd med den. Men den är bättre än den förra, som verkligen var skrikrosa! Det var helt enkelt för tjejigt för mig! :)

Vi hörs imorgon, puss

Sweeeeet


Modell: Jag   Fotograf: Rebecka(syster)   Kamera: Nikon D3000
Hej sötnosar!

Sitter och kollar lite på tv o så. Efter skolan så gick jag och Stella hem till mig. Elr gick och gick, vi tog bussen :). När vi kom hem så åt vi lite, sen så började vi att baka chokladcupcakes .. Hahahahha :ppPPPpPpP vi failade sönder!

..

Har utvecklingsamtal imorgon, I will die! Wish me luck ..
Kisses

@ school

Sitter i skolan nu med några kompisar, vi har precis ätit o har snart gympa .. Hörs senare puss

Fina Maja på bild


Goodmorning

Goodmorning my darlings'

Sitter på bussen nu, orkar nt skola idag .. Men får stå ut .. Det blåser som tusan ute! Inte kul .. Vi hörs senare, puss


F*ck, goodnight ..


S U M M E R ◊ 2 0 1 2


Sleeep oveeer

Tjoo!
Är hos Emma med Maja o Emily, vi ska sova över! Aas mysigt! :D


Har fotat, käkat godis och haft allmänt skoj! Vi hörs imon, puss


Saturdayyyyyyyy

Tjaa!
Nu är jag hemma hos Emma och vi gör inte så mycket. Det var as kul på laserdome,
Emma kom 3:a och jag kom på 26:e plats .. Det var andra gången jag spelade så jag får väl skylla lite på det .. Haha

Efter laserdome så drog vi och käkade på burger king, gott det! Sen åkte vi till maxi och köpte aaaaas mycket godis! Yummy .. (y)

Vi hörs sen, puss!


Nu drar vi mot laserdome! :D

Har glömt att berätta att jag o emma ska spela laserdome idag. Är påväg dit nu, hörs när vi kommer hem, spana in hennes blogg förresten http://emmaisabellas.blogg.se

Puuss


Dear friday

Friday friday friday

Dear friday
Idag så är det fredag, hahaha tror ni redan har märkt det i början av inlägget .. ;)
Iaf, har suttit lite vid photoshop och redigerat o så, det är svin kul när man väl kan lite saker. Och man blir ju bara bättre för varje gång!

Idag hade vi avslut för Emily i klassen, eftersom att hon ska byta skola.. Hennes sista dag var idag :((( Kommer sakna henne sååååå!

Hon hade iaf med sig marängswisch (stavning) , As gott!

Ni får ha en fortsatt underbar fredag, puss

Updt: Franska prover gick helt okej för er som undra

The day

Hej mina fina där ute.
Imorse när jag vaknade så hade jag jätteont i halsen, efter det hände det lite saker .. så jag stannade hemma idag! Min syster var också hemma, så vi kollade på tv och lite så. Har ju även pluggat till franska provet som vi har imorgon. Wish me luck?

En bra sak som hände idag var när jag fick ett sms av Stella, där hon skrev att de äntligeeeen hade bestämt att vi skulle få mac datorer, så då blev jag på mycket bättre humör! Imorgon så ska jag till skolan, få stå ut sista dagen nu . Puss


En hemsk bild på mig från Kreta, röd, osminkad o allmänt wierd. Men vad gör man inte? Jo, man bjuder ♣

Sjuukt snygg från gina tricot





Plugg ..

Tjääänare! Har suttit nu i 1½ h o pluggat franska, kom på att vi har franska prov imon så fick lite panik. Men nu kan jag iaf alla glosor, och den flesta grammatiken, så det känns bra! Sitter och kollar på Adam live show också, haha .. de är så sjukt roliga de tre .. Hahaha

Nu har jag tänkt att jag ska sätta på elsas värld avsnittet och kolla på det. Det är ju från idag, så har inte sätt det. Puss

YEEEEEEEEAHHHHHH

WIHOOOOOOOO, har fått reda på att vi ska få macbook laptops som skoldatorer till hösten! Hela hösten har de velat fram o tillbaka ifall vi ska ha vanliga PC, elr MAC. Och nu har de bestämt att vi ska få MAC! Det var precis det jag hoppades på. Så nu har jag iaf något att se fram imot till hösten!

Tänkte bara säga det, puss


Pizzzzzaaaa time

Hello lovely readers! Har precis ätit lite pizza o så med familjen. Yummy! Ska även tvätta bort mitt smink o så snart. Detta blev ett vääääldigt tråkigt o kort inlägg. Men jag tänkte egentligen bara säga hej och godnatt!

Vi hörs imorgon, puss


2012-03-14

Tjäääänare bloggen! Nu är jag hemma från skolan, elr jag kom hem för typ en halvtimme sedan. Vi slutade vid 15.00 och sista lektionen var idrott, vi fick välja vad vi ville göra så jag, Emma och Maja dansade våran dans som vi har på dansen.

Nu sitter jag i soffan och pratar lite med min syrra som ligger är hemma och är sjuk. Hahahah

Men vi hörs senare, puss


Nitar från gina tricot



Bra kämpat brudar!

Som ni vet så var jag och tjejerna i min klass på innebandyturnering idag. Vi hoppades på vinst, men det blev förlust istället .. Men vi kämpade så grymt mycket, så jag är as stolt :D Har även kommit på att innebandy är sjukt kul, så funderar faktiskt på att börja! Skulle ju ha gjort det i somras, men jag fegade ur .. Haha

Imon blir det skola igen, aaaas boring, men det är bara att stå ut till helgen. Har nyss kommit hem från dansen, vi lärde oss ännu mer på den dansen som vi ska ha på uppvisningen. Det är typ bröllopstema, så halva gruppen ska ha kavaj o andra halvan ska ha vita klänningar. Jag ska ha en vit klänning!

Nu ska jag kolla på top model, puss



En SJUUUKT oseriös bild på mig o Matilda! Haha, den är tagen förra året ;)

Innebandyturnering imorgon

Det kommer inte bli någon bra uppdatering imorgon kan jag säga! Jag ska på innebandyturnering med brudarna i skolan! Så vi satsar på vinst! Nu vet ni det, puss


Nu drar jag till skolan ..


Tjänaaaare

Tjänare! Precis kommit hem från Stella, vi hade jättekul! :D jag köpte bl.a en parfym på kungs, så jag kan varva den med min britney spears parfym!

Snart blire mat, as hungrig! Det blir egengjord thaimat! Gott! :D
Imon så blir jag körd till skolan, as skönt :D Ska även bli riktigt fint väder har jag hört :).

Ikväll blire kontoret också, riktigt skön kväll alltså .. Men nu så ska jag äta, puss!


Spana in Stellas fina blogg! ♥

Hello lovely readers! Är hos Stella just nu och har hjälpt henne med hennes header lite! Det blev sa bra tycker jag! Spana in hennes blogg, klicka på bilden för att komma dit! ♥


Stella sen ❤

Det blir att möta upp Stella sen på kungsmässan vid halv två tiden ungefär. Efter det drar vi hem till henne ❤

Puss


My lovely sunshines

Goodmorning sunshines! Har ungefär precis vaknat. Vädret är på topp o jag är på topp! kan det bli bättre?
Idag så ska jag nog träffa Stella lite, kul! :)

Hör av mig när jag vet mer!

Nu ska jag äta frukost, puss


Grattis!

Grattis Loreen! Du ägde idag! Du sjunger helt fantastiskt o det kommer gå jättebra i eurovision för dig! Grattis ännu en gång!

Synd att varken Molly eller Danny vann, lite segt att komma tvåa två år i rad, lr vad säger du Danny? ;)

Haha, imon ska jag nog vara med Stella. Så det ska bli kul! Men mer om det imon! :D

Säger godnatt nu, godnatt! ❤


Nu: mello o godis!


3 - en webbsida som jag ofta är inne på

Helt klart facebook, sen är det lite svårt. Blogg.se tror jag, o mina kompisars bloggar!


Mello time!

Eftersom att jag stannar hemma ikväll, så ska ju jag se på melodifestivalen, o det är ju final!

Frågan är: Vem tror NI vinner?

Jag vet faktiskt inte, jag hoppas Loreen lr Molly .. Men jag tror seriöst att det kommer stå mellan Danny och Loreen! Men det skulle vara så sjuukt kul om Molly vann tycker jag! Hon förtjänar verkligen att vinna!

Så se till att rösa på RÄTT artist ikväll!

Puss


2 - en sak jag aldrig glömmer

Kreta resan, helt klart! Fy fan vad den var bra! Vädret, umgänget, maten, hotellet, beachen and so on!



1 - personer som betyder mycket för mig

Min familj o kompisar betyder helt klart mest för mig! Utan de vore jag verkligen ingenting .. De har stöttat mig genom allt, om något har varit jobbigt and so on .. De betyder verkligen allt för mig!













Det finns massor mer som jag inte har bilder på o lite så, men ni betyder ska ni veta!

I love u ♥


Nu kör vi!

1 - personer som betyder mycket för mig

2 - en sak jag aldrig glömmer

3 - en webbsida som jag ofta är inne på

4 - någon jag saknar

5 - två saker jag längtar efter

6 - tre bilder från ett minne 2011

7 - två saker jag inte skulle klarat mig utan

8 - en bild som är från när jag var liten

9 - din profilbild på facebook

10 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig

11 - favoritmat

12 - en bild som är över ett år gammal

13 - 5 bilder på dig själv i nutid

14 - en bild som får mig att skratta

15 - 3 saker som finns i mitt rum

16 - en sång som får mig att må bra

17 - en sång som får mig att gråta

18 - en bild på mig och en kompis

19 - någonting jag vill göra just nu i denna sekund

20 - min bästavän

21 - en bild på mig och ett syskon

22 - en bild på mig från dansen


Ändrade planer ..

Det blev lite ändrade planer för ikväll, jag ska inte till elektronen, kände mig väldigt trött. Inte så taggad heller, så då blir det att vara hemma med familjen istället. O kolla på melodifestivalen antagligen. Tänkte bara berätta det! Puss


Saturday

lovely readers, Lördag idag, vilket känns riktigt skönt! Ledig o allt! I eftermiddag drar jag o några kompisar till Maja där vi ska fixa oss inför ikväll. Vi ska till elektronen där mange makers spelar! Det ska bli jättekul! Jag kanke inte är världens "fan" av de, men det är riktigt bra festmusik asså! Dunka dunka musik typ.

Iaf, jag har precis kommit hem från kungsmässan, jag hade presentkort på H&M, men jag hittade inte något. Vi fikade även lite, jag, Becka o pappa. Det blev frapino och chokladboll för mig! Mums..

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll, så det är lite katastrof just nu .. Men får väl bara ta något ..

Puss


19.08

Hello dear readers! Har precis ätit lite mat, gott! Sitter o grejar lite på datorn o så med! Bara chillar helt enkelt! Måste hitta något som jag ska ha på mig imon också ..

Säger goodnight nu! Vet inte riktigt om jag uppdaterar mer idag. Så goodnight, u r the best


Friday afternoon

Tjaa bloggen! Kom hem från skolan ungefär vid 15.00 tiden. Franska teatern gick jättebra! As skönt att det är helg nu ju, imon händer det roliga saker! På kvällen någongång så drar jag och några kompisar till elektronen där mange makers spelar. As kul! :) På förmiddagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer säkert på något.

Vet dock inte vad jag ska ha på mig till elektronen. Vilken I-lands problem? Ellerhur ..
Har precis sätt på elsas världs också, hade missat de två sista så jag kollade på de. Riktigt bra är den serien! Lite tråkigt dock att det bara kommer ett avsnitt i veckan, och det avsnittet är ju då bara ca 11 min ..

Ikväll så ska jag bara vara hemma och ta det lungt, är ju inte hemma imon kväll så då är jag hemma idag istället.

Puss


Nu rast! Sen eng o franska ..


Tjooooo

Sitter i skolan nu, helt forever alone är jag .. Tröök

Fredag idag! Jäkligt gött! Bara längtar tills denna skoldagen är över! Då blire helg :D.

Idag så har vi franska som sista lektion, och då ska jag o några andra spela upp en teater som vi har kommit på .. Aaas pinsamt!

Men ni får ha det toppen! Puss


Tjabba tjena hallå

Tjaaaa! Sitter just nu och kollar på något skit program.. Vill verkligen inte till skolan imorgon .. Skulle vara sååå skönt att vara ledig .. Men det är väl bara att vänta till dagen är över imon. På lördag så ska jag o några kompisar till kompisar till elektronen, för mange makers kommer dit. Så det ska bli as kul! :D

Ni får ha det azum great! Puss

/ser ni förresten min nya signatur i slutet av varje inlägg? Hiss/diss?


8 Mars 2011

Hej alla fina läsare! Vet att uppdateringen suger just nu, men jag lovar att bättrea mig till helgen!
Har fixat lite på photoshop o så, hjälpt en kompis att sätta in hennes design, Matilda heter hon! Jag tycker ni ska spana in hennes fina blogg som ni hittar i slutet av detta inlägget. Ni får klicka på bilden för att komma dit!

Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan typ. Sen gick jag, Matilda och Stella till kungsmässan, där vi även träffade Emma. Så vi gick och åt på Nello. Efter det gick jag, Stella och Matilda runt lite. Och var med om jävligt roliga saker, som känns lite sådär att ta upp i bloggen .. Men jag lovar, vi höll på att skratta ihjäl oss! Hahha.. Sen så träffade jag mamma och Becka, då åkte vi till CC. Där jag hittade lite saker som jag önskar mig .. Sen gick vi och åt på biblioteket! Puss


klicka på bilden

Dagens


Ny header!

Har laddat ner photoshop igen! Så passade på att göra en ny header, eftersom att den andra var från picnik ..
Blev nöjdare med denna! Jag blev klar med Felicias design för ett tag sedan, så kika in på hennes blogg! Jag satte även in Emmas design, kika in på hennes blogg med! Klicka på bilderna för att komma dit!


Klicka på bilden för att komma till bästis Emmas blogg (observera att det är Emma som har gjort designen, jag har bara satt in den åt henne)


Klicka på bilden för att komma till Felicias blogg (denhär designen har jag däremot gjort, och jag är grymt nöjd!)


U got that one thing

Tjänare bloggen! Sitter just nu och försöker fixa designen till Felicias design. Vi håller på att ladda ner photoshop så snart så ska vi göra en design till henne. Ni kan la kika in på hennes blogg!
Klicka HÄR för att komma dit! Den är lite i oordning än sålänge, hon bla. min förra header, endast för att få grunderna! Hahaha ..

Ni får ha det as bra! Puss


@ the scool

Vet att det inte har varit bra uppdatering och bara mobilinlägg på sista tiden. Men jag har haft fullt upp. Är i skolan nu iaf .. Vi hörs när jag kommer hem, puss❤


6 mars

Sitter o lyssnar på musik i skolan med emma, har EA. Hörs sen, puss!


5 mars

Sitter framför brasan och värmer mig. Kollar på tv o lite så. Jag har även skypat med några kompisar och försökt hjälpa de med deras bloggar. Här är deras bloggar om ni vill spana in de.

felicias blogg: http://feliiciazz.blogg.se
Matildas blogg: tildizenzzz.blogg.se
Majas blogg: majalinneaz.blogg.se
Emmas blogg: emmaheartyou.blogg.se

Nu ska jag chilla resten av kvällen! Puss


Hemkommen från skolan ..

Tjenare alla underbara! Läget? Med mig är det toppen! Har precis kommit hem från skolan, min sista lektion var slöjd. Världens tråkigast ämne asså.. Jag har träslöjd och jag gör ett nyckelskåp med glasrutor. Haha, lite svårt att förklara kanske .. ;)

Ska även hjälpa lite kompisar med deras bloggar, ska hjälpa Felicia idag. Jag hjälper/gör bara designer till mina kompisar, då jag annars inte hinner med er andra. Tråkigt men skolan går ju först! Jag säger till om jag börjar göra designers till allmänheten. Puss


Modell: Jag     Fotograf: Syster     Kamera: Nikon D3000 (syrrans)


School ..

Sitter i skolan och har EA, lyssnar på musik så det gör det lite bättre! Hörs senare


Goodnight


By Rebecka

Heeeej! Tänkte hjälpa Hilda med sin blogg så gästbloggar lite, grymt väder hela helgen så har fotat lite. Dom bästa bilderna är fotade av mig såå ni bara vet haha, puss på er!


Gothenburg

Kom hem från Göteborg för ett tag sen där jag var med mamma och becka. Hittade lite fina saker som jag önskar mig i födelsedags present! Ska upp och hjälpa becka att städa hennes garderob alldeles strax, kanske kan få något snyggt av henne också!

Puss


Be yourself, because an original is worth more than a copy


Modell: Jag     Fotograf: Syster     Kamera: Nikon D3000 (syrrans)

Tja bloggen! Har precis ätit frukost och ska snart göra i ordning mig. Snart ska jag, Becka och mamma in till Göteborg och kolla lite. Egentligen skulle jag och Emma ut och jogga, men så fick vi inte riktigt ihop det. Så det får blig någon annan dag. Jag ska ut och jogga med mamma ikväll istället. Känner att jag måste börja med träningen igen. Jag ska skaffa gymkort snart också! Så då får man hoppas att man börjar träna på riktigt!

Vad gjorde ni underbara läsare igårkväll då? Jag kollade först på mello med mamma och Becka. Sen så satte vi på en bra film som heter "Friends with benefits", jag tror den hette så. Den var jättebra och rolig! Så den rekomenderar jag verkligen, Justin timberlake var en av huvudrollerna!

Nu så ska jag gå upp och göra ordning mig, sminka mig, fixa håret och ta på mig något snyggt!
Vi hörs senare!

Puss ♥

TREDJE MARS TVÅTUSENTOLV







Whatever it was, I'm over it now


Länkbyte - Med Emilyzzz

Jag kör på ett länkbyte med denna sjukt underbara, fina tjej Emily!

Hon är verkligen den finaste och snällaste personen i världen, och jag kommer sakna dej sååå när du byter skola. .. :(

Besök hennes blogg, den är läsvärd och underbar!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Mina älsklingar








Fika hos pappi o anni


Länkbyte - Med rosaprickaar

Jag kör på ett länkbyte med fina Johanna, som driver bloggen rosaprickaar.

Besök hennes blogg, hon bloggar om roliga saker och den är verkligen läsvärd! Klicka på bilden vettja så kommer du till hennes blogg!



Vill du också göra ett länkbyte med mig? Maila mig på [email protected] lr kommentera!

Puss

Jims värld

Sitter & kollar på jims värld, ska göra mig i ordning snart. Sen ska vi väl till kungsmässan.

Vi hörs senare! Puss


Goodmorning my sweet readers ;*


Pommestallrik från när vi var på Kreta

Goodmorning my sweet readers. Vaknade ganska nyss och kunde inte somna om. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men det är ju så sjuukt fint väder så vi kommer säkert på något. Nu känns det verkligen som att våren är påväg. Eller är det bara jag som tycker det? :)

Ska antagligen till kunsmässan sen och kolla på vårjacka. Ett annat vårigt tecken här hemma var att vi faktiskt premiär grillade igår. Det var jätte mumsigt! :)

Nu en fråga, vad skulle ni vilja se mer i bloggen? :)

puss


En fråga från mig till er!

Vad tycker ni jag passar bäst i? Mittbena elr sidbena? Svara ärligt. Puuuuusss

Sidbena:



Mittbena:



Kommentera!

Friday, friday nanananannana

Tjenare mina underbara, bästaste(är det ett ord?) läsare!
Just nu sitter jag framför tvn med mamma. Jag sitter vid datorn och svarar på kommentarer, medans mamma har min iphone och spelar draw something mot mina kompisar. Haha, that's my mum!

Förresten, det kanske är någon av mina läsare som har draw something? jag heter "bymathilda". så bjud in mig om ni är sugna på en omgång.

Nu så ska väl jag
fortsätta att svara på kommentarer, sen så ska jag bara chill out resten av kvällen. Sounds that good? ;)



Bjuder på en bild på mig från 2004 .. Så jag såg ut..

smile, because you're amazing just the way you are


Sockersött ♥





2nd mars

Andra mars idag! Tiden går så fruktansvärt snabbt! Snart är det sommarlov, wihooo. Okej, kanske inte riktigt snart, men man får ju alltid längta? ;) Statistiken är på topp idag igen! :D Tack så mycket mina underbara läsare. Ni gör mina dagar, speciellt med alla fina kommentarer jag får! :)

När Becka kommer hem så ska vi ut och fota. Hon kommer väl om en kvart elr något. Så då får jag ju lite nya bilder för bloggen och så också! :D

Ikväll ska jag inte göra något speciellt vad jag vet nu iaf. Men kommer väl alltid på något!

Puss


Länkbyte - Emma bylger

Jag kör på ett länkbyte med den här fina tjejen, Emma bylger!

Besök hennes blogg, den är verkligen läsvärd, tro mig! Hon gör även grymt fina designers.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


Länkbyte - Lillasystern

Jag kör på ett länkbyte med lillasyster - Inte min lillasyster, utan bloggen heter så Hiihi.

Bloggen är verkligen läsvärd! Så kika in vettja! Puss

(hittade tyvärr ingen bild, så klicka HÄR så kommer du till den fina bloggen! Puss

Vill du också ha ett länkbyte med mig? Kommentera här då! ;)

pang på och tack för kaffet, stig in och välkommen! Kalendern visar måndag, men vi lever lördagkväll


September and Mars

Jag i September 2011



Jag idag:





Har jag förändrats något? Vad tycker ni, kommentera! :)

Dagens

Nu sticker jag till skolan! Slänger in dagens outfit också, körde lite på lockigt hår också. Men det syns inte så mycket på bilden. Vi hörs senare! Puss ❤


Godnatt ❤


Ni är för underbara!


Min allra käraste syster ♥



Jag älskar dig ♥

Nu blire mat!

Nu blir det mat, sen kungsmässan!  Uppdaterar senare! Svarar även på alla kommentarer då! Puss


1 Mars

Som ni vet så är det första mars idag! Vilket betyder att det knappt bara är 29 dagar kvar till jag fyller år! :D 14 år, haha!

Jag önskar mig blandannat:

Guldpass till liseberg
Sommarkläder
Nitar (som jag kan pimpa kläder med)
Elsas värld böckerna
Iphone skal
Pengar
En undulat
Presentkort
Smycken

jag kommer säker komma på mer saker. Men detta är vad jag kommer på just nu! :) Känns inte så jätte "bigdeal" att fylla 14 år, men man blir ju alltid ett år äldre, right? ;) 


Sjukt fin ♥




Summer, here I come


Kamera: Nikon D3000 (syrrans)  Modell: Jag   Fotograf: Jag

lalala, whatever? lalala, it doesn't matter



Seriöst, det är ju typ vår ute. Hur skönt är inte det? ;) Kom hem för ett tag sen, och fösökte vara ute och fota lite. Men det gick inte så bra. Så tog inne i min spegel lite. Haha ;) Bilden är inte seriös! :)

Hade typ ett stort NO prov idag. Det gick sådär, men man får ju hoppas på ett bra resultat! Lite senare i eftermiddag ska jag och mamma till kungsmässan, ska kolla på lite saker! Ni får ha det azum great! Puss

Marknad ..

Står på marknaden just nu, och försöker sälja hembakat med några kompisar. Vi ska tjäna ihop pengar till klassresan. Det är sviiiinkallt, mina fötter har förvandlats till is osv. Faaan


Nu drar jag! Puss

Förväntar mig mycket kommentarer när jag kommer hem, haha. Bara skojar med er ;) puss



Bjuder på en bild på min säng ;)


RSS 2.0