Stars can't shine without darkness ★


snälla bli min


En kärleksförklaring i 200 ord.

Ni är det finaste och dyrbaraste jag har. Ni är mina oslipade diamanter, alla vi fyra är nog de mest olika personer med de mest olika personligheterna som finns. Men vi kompletterar varandra så grymt bra. Vi har de roligaste, bästa, konstigaste, underbaraste, fulaste & finaste minnena som går att ha. Bara att ha en chatt på facebook med över 55 000 meddelanden är en riktigt sjuk sak, men exakt varje ord i den chatten betyder. Vi har känt varandra i flera år, men det är nu det senaste året som jag har insett hur mycket ni betyder för mig. Vi har varit med om så mycket det här året. Tårar, skratt, kärlek & vänskap. Även om vi inte träffas lika ofta längre, så finns vi alltid där för varandra. Vi ska bli som tjejerna i sex and the city, göra allt tillsammans. Vara brudtärnor för varandra när någon av oss gifter sig, sitta barnvakt åt varandras barn, ge kärleks råd till varandra o ta en fika varje dag o bara finnas där. Jag älskar er så mycket att jag inte en kan förklara en tiondel av min kärlek till er med de här 200 orden. Without you I’m nothing. 


 

Kära helg som snart är över

 
Åh, har haft en riktigt trevlig helg. I fredags så sov Emma över hos mig, så vi drack julmust typ och kolla på film, scream blev det! Riktigt bra film, dock lite överdriven i slutet. Igår så var jag och familjen på Hard rock café och åt en god middag. Jättegoda hamburgare, de hade glutenfritt bröd också, så det var super. Vi Kanske var hemma vid halv elva. Idag har jag inte gjort mycket alls, bara slappat typ. 
 
Pappa körde oss till mamma förut, hon kom hem från turkiet idag, så man känner ju sig inte liiiite blek när man går brevid henne .. Åhh, jag vill också åka utomlands! 
 
Imorgon så är det ju måndag, skola igen .. Egentligen så slutar jag 20 i fyra men jag slutar 20 i två istället! Riktigt najs. Ska väl bara hem och plugga då, har engelska prov på tisdag & onsdag. Trevligt trevligt.
 
Ni får ha det toppen, kram
 
Jag och pappi igår på hard rock café ♥

Green eyes.


Gårdagens outfit.


OH DEAR FRIDAY I LOVE YOU.


boyssss

 
 
åååhh såå snyyyggaaaa
 
 

2011 VS 2012

 
Har jag förändrats? :)

I ett sagoland där allt flyger runt och svävar fritt.

Tisdag, hemma, ätit, chillat, check. 
 
Slutade vid halv två, tog tåget en station, hoppade av, gick, kom in, åt. Det är det jag har gjort denna eftermiddag. Inga läxor till imorgon, skönt.Vet inte vad jag ska göra denna kalla eftermiddag, riktigt ruggigt väder ute! Jättekallt ju. 
 

MAAAAAAAT

sååå, nu har jag suttit framför datorn ett bra tag. Hjälpte en jättesnäll tjej med hennes blogg. http://fridap.blogg.se  http://fridap.blogg.se http://fridap.blogg.se http://fridap.blogg.se http://fridap.blogg.se http://fridap.blogg.se 
Så den tycker jag ni ska besöka! 
 
Nu så ska jag äntligen äta, falukorv och makaroner, gotttt .... Men hörs sseeeen! pusss
 
Gammal bild på Emily, mig & Maja! 

@ home

 
Äntligen hemma! Hemkunskap som sista lektion, gick bra! Vi bakade bröd och satte våran egen deg. Brödet blev jättegott! Jag fick ju göra glutenfritt, så i början så var det jätte kletigt men sen så fick man in tekniken. 
När jag hade slutat så gick jag till stationen och tog tåget hem. Kul att veta va ..?
 
Jag har redan tagit på mig mysbyxor och tagit bort mitt smink, så nu tänkte jag spendera hela kvällen framför datorn & fixa det ena & det andra, med avbrott för mat .. Vi hörs sen!
 
Gammal bild på mig och bästis ♥

12:31

Har typ någon bland lektion nu :S, egentligen har vi idrott men den blev inställd. Så vi fick välja mellan att arbeta, gå slingan eller spela basket. haha, ni fattar ju vad jag gör ..
 
Har fixat headern & menyn nu iaf. Vi hörs när jag kommer hem! puss
 
 

goodmorning.

Godmorgon! Nu sitter jag här och äter frukost, samtidigt som jag kollar på tv och bloggar. Tre saker samtidigt! 
Idag slutar jag vi 15:40, fyyyy. Hemkunskap som sista lektionen, rätt chill men hatar det ändå..
vi hörs senare! puss
 

Söndag .

Tänkte komma igång med bloggen igen! Söndag idag .. inte kul, men snart är det helg igen .. haha nä men skämt o sidå! Idag var jag och fikade med två härliga tjejer, Maja & Hanna, har alltid kul med de två! haha, vi hörs imorgon, kram
 

RSS 2.0