Back to business

Hej alla underbara!
Ska försöka börja blogga igen hade jag tänkt mig!
 
Dock vill jag inte ta bort alla mina gamla inlägg då jag ser de som minnen. Nu tänkte jag att jag skulle försöka förklara vad som har hänt de här månaderna då jag inte bloggat ..
 
Juni: Bloggade en hel del i början av månaden och försökte verkligen hålla igång bloggen med inlägg o allt möjligt! Statistiken höjdes bara mer och mer och kommentarerna bara flög in. Men ungefär efter halva månaden vid midsommar så tappade jag bara suget mer o mer. Hade allt mer o mer att tänka på i skallen, efter jobbiga saker som hade hänt .. Jag tillbringade även massor av dagar på liseberg med kompisar. Juni tog snabbt slut och jag gjorde inte speciellt mycket den här månaden.
 
Juli:Hela början av juli var vädret piss, iallafall här i göteborg. Man blev inte taggad på att ha sommarlov ett dugg, jag gick bara o tänkte hela tiden på en sak som skulle förändra allt. Några dagar kom dock med lite sol, då passade man på att åka till havet o bada. Badade i JULI för första gången iår .. hehe.. Jag var även en hel helg i strömstad med bästa vännen o hennes familj! Riktigt mysigt var det. I mitten av juli så bestämde sig jag, mamma o Becka att åka till Polen, haha spontant I know.. Men vi bokade stena line biljetter, så vi tog en nattfärja från Karlskrona och vaknade sen upp på båten, och då var vi i Polen! Där var vi hela dagen och shoppade, sen hoppade vi på båten hem och vaknade sedan upp i Sverige! Även i juli så blev det grymt mycket liseberg med kompisarna! I början av juli vann jag även min första stjärnvinst! 4 kg marabou blev det!
 
Augusti:I början av augusti så har jag för mig att vädret blev lite bättre, då passade vi på att bada. Jag umgicks även en hel del med mina vänner, tjejkvällar hit o dit. Efter någon vecka så åkte jag, pappa, Anna, Rebecka och Linnea ut med en husbil som vi hade hyrt! En vecka var vi ute med den. Vi var bl.a i ramsvik som ligger vid smögen o hunnebostrand, jättefint! Efter en helg där så åkte vi vidare till öland, vi bodde på Sveriges största camping Böda sand. Det var andra gången jag var där! Vi hade även en hel del tur med vädret, lite sol o bad blev det bl.a . Lite kul att höra att det ösregnade här hela veckan vi var borta. Haha, skadeglädje heter det va? När vi kom hem från öland så blev det fint här hemma, så antagligen tog vi med det fina vädret hem? Eller ;) ..
 
Har typ räknat ut att jag har varit på liseberg 25 gånger i år! Och mer kommer det bli!
 
Nu står jag här idag, 19 augusti 2012, en dag innan skolan börjar. Nervös som tusan, kommer inte orka två hela terminer innan sommarlovet. Speciellt inte när jag inte har mina bästa vänner där. Vi går inte på samma skola längre, riktigt tråkigt men sant .. Det ända jag verkligen ser fram lite imot detta året är att vi ska få varsinn macbook air som skoldator.
 
Om 6 dagar så gifter sig min pappa och hans blivande fru. Jag och Linnea ska vara brudtärnor. Det ska bli kul!
 
Jag hoppas ni alla har haft en toppen sommar! Jag ska iallafall försöka börja blogga igen! Och ja, jag ska försöka fixa till designen, har bara inte haft tillgång till photoshop än .. men ska försöka fixa det!
 
Puss
(senare kommer även instagram bilder från sommaren!)
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0