TJEJKVÄLL WITH MA BABES ♥

 

Påväg hem ❤

Hej alla!
Nu sitter jag i bilen påväg hem från ullared. Hittade en hel del saker, inga kläder men lite annat smått o gott!
Typ en stor ram där jag ska sätta in bilder på vänner o familj typ, en ögonfransböjare, fjäderörhängen, britney spears parfymen, ett väggord, en hair donut, godis & ett everest linne! Bilder kommer imorgon!

När jag kommer hem blir det att duscha o fixa mig! Efterdet så drar jag på tjejkväll hos maja! As kul! Vi hörs sen! Puss


Fruuukost

Nu sitter jag här och bloggar samtidigt jag äter frulle. Hinner tyvärr inte skriva några tidinställda inlägg men jag ska försöka blogga från mobilen sen påväg hem. Nu måste jag skynda mig! Gekås is da shit!
 
 
 

UNDER HUNDRA LAPPEN

 



Jag & syrran snackar lite med er bah!


FAKE


FRIDAY FRIDAY

Tja! Nu är jag hemma igen. Mamma hämtade mig eftersom att det ösregnade.. Så hade inte så stor lust att stå i regnet helt forever alone och vänta på bussen. Ikväll ska jag bara vara hemma eftersom att jag ska upp hyfsat tidigt imon, drar ju till ullared! As gött!
 
Men vi hörs senare!
 

chilling with ma homies


@ school ..

Sitter i skolan nu, heeelt själv .. roligt, eller jo, städerskan är här också, så jag är ju inte helt själv.. roligt sällskap, elr hur?
 
vi börjar vid halv nio, så om typ 35 min alltså. Höll på att blåsa bort när jag hoppade ur bilen och skulle gå in de tio meterna till dörren intill skolan. Såg säkert jätteroligt ut .. som tur var tror jag ingen såg.
På morgonen idag så har vi först mentor en halvtimme, sen har vi svenska en timme, sen så har vi matte en timme. Efter det så är det lunch, det skulle ju inte förvåna mig om vi typ får lera till mat idag. Vi brukar ju få rätt äcklig och annourlunda mat här på denna skola.. 
 
På eftermiddagen så har vi bara SO kvar och sedan EA! Och efter det så slutar vi kl 14:00. Då får jag se hur jag gör, antingen ställer mig ute och väntar på bussen hem i REGNET! Eller så sitter jag på skolan i ca 45 min och väntar på att mamma kan hämta mig. Det lutar rätt mycket åt det sista alternativet .. då får jag ju tid för att blogga också.
 
Nu kom wilma också så nu sitter jag inte helt själv. Vi hörs! Puss
 
  
 

Drar till skolan!

Herregud vilket jobbigt väder vi har, ösregn o storm typ .. aja som tur är så blir jag körd av min mamma idag! Hehe men vi hörs sen! puss
 

@ home

Hemma nu igen. Kom hem för ungefär 45 min sen, jag gick hem från Emma, det tar la ungefär ca 10 min hem så det går rätt fort. 
Det var jag, Matilda, Maja och Emma, de bästa! Vi hade det jättenajs! haha som alltid.
Har ju inga läxor till imon heller så det är chill. 
 
Ni får ha det bäst! Puss
 

Gammal bild på matilda, mig & maja
 
 

Till Frida

Hej frida!
 
Såg att du skulle vilja köpa en design av mig! Skicka iväg ett mejl till mig på adressen [email protected]
och skriv hur du exakt vill ha din design och dina inloggningsuppgifter! Jag hör av mig så fort jag kan!
 
Förlåt att jag var tvungen att ta upp det i ett inlägg, men visste inte hur jag skulle göra det annars! Hehe
 
Kram
 
 
 

Thursday.


Tjeeenaaaa!
Nu sitter jag hemma hos emma med matilda, maja och emma själv. Vi skrattar som faaaan hahaha, inga läxor till imon heller, riktigt gött! Slutar vid 14:30 imon också!
 
Pusss
 
 

Skolan

Sitter i skolan nu, ska ha NO, biologi .. 
 

BONDE SÖKER FRUUUU

HEEEEEJ
 
mitt älskling program på ttttvvvv! Wiiiihhheee
Har iaf precis målat naglarna och beställt mina skolfoton för iår! Usch för de asså! Aja, godnatt på er!
 
Babe <3333

B L O G G D E S I G N

Har fått en hel del frågor om jag gör gratis bloggdesigner. Jag har tänkt lite på det. Men NEJ jag gör INTE GRATIS bloggdesigner, förutom till mina närmsta kompisar. Men eftersom att det tar upp rätt mycket av ens fritid så har jag bestämt mig för att inte göra gratis designer. 
 
Däremot kan jag tänka mig att göra en bloggdesign till dig för ca 50 kr. Då Får ni en full design. Där ingår:
 
Avancerad header. (genomskinlig header elr inte. Jag har genomskinlig på min blogg)
Bakgrund (Om den ska sitta "fast" när man scrollar elr inte, min sitter fast!)
Profilbild & text i menyn.
Menyikoner.
Signatur i slutet av varje inlägg.
Lägga in en annan "rss ikon".
Ändra typsnitt i menyn, inlägg & rubriker.
En bild ovanför kommentarsfältet, typ regler osv. 
Ändra bredden på din wrapper (dvs bredden på din blogg)
 

Om ni kan tänka er en bloggdesign av mig, så kan ni ta att mejla mig till [email protected]
Där kan vi även diskutera om priset osv. GLÖM INTE ATT DÖPA MEJLET TILL "BLOGGDESIGN".
 
I mejlet ska det även stå EXAKT hur du vill ha din design, typsnitt, bilder, bakgrund etc. 
Ni måste även skicka med inloggningsuppgifterna om ni vill att jag ska sätta in den åt er. 
 
 
Kan lägga upp några headers senare som jag har gjort genom tiderna!
 
Kram
 
 

Just girly things

(klicka på bilderna för att få de större)
 
åhh, vad jag älskar alla sånna här bilder, tänk om det vore än själv .. ♥
 
 

Ingen rubrik..

Har precis ätit lite mat, mormor och morfar är här o hjälper till med mat och så. De brukar komma hit varje onsdag och fixar lite. Min bror är också hemma och är sjuk, så aa. jag har även gjort lite läxor och skickat in lite inlämningar! 
 
Missar dansen idag också .. typiskt :( 
Vi har en "mini" uppvisning idag, men kan ju då inte vara med ..
 
Vi hörs sen! Puss
 

Pappa & jag på kreta förra året, åhh vad jag saknar :(
 

Pappa & Annas bröllop 25/8-12














Fotograf: Jag & Rebecka   kamera: Rebeckas systemkamera Nikon D3000

ingen bra uppdatering .. sry

Godmorgon!
 
Förlåt för jäääättedålig uppdatering. Men igår hade jag studiedag, och tro det eller ej, jag hade fullt upp! Vaknade rätt sent, sen åkte jag o träffade emma och matilda. Då gick vi och köpte majas favoritgodis, marabou och djungelvrål. Hon var sjuk så vi gick hem och överraskade henne! Hon blev väldigt överraskad. Haha, vad gör man inte för en vän. Efter det drog jag, emma och matilda till donken för lite mat. Sen kom matildas mormor och morfar och körde oss hem till henne. Tack! jag hann även med att få en allergisk reaktion av matildas katt .. hahha, hela jag såg förstörd ut, jäääääättesvullna ögon, röda som tusan, jag nös typ varje sekund, osv osv.
 
Iaf, idag är jag hemma, igen .. men är sjuk, jätteont i halsen, jätteförskyld och febrig typ. Inte bra, började faktiskt känna av det redan igår .. Men tänkte inte så mycket då. Mamma bestämde att jag skulle vara hemma idag, eftersom att jag måste bli helt frisk innan jag går ut igen!
 
Idag ska jag hinna med att skicka in lite inlämningar till våra lärare, göra läxor osv. 
Men kommer självklart försöka hinna blogga en hel del!
 
Ha det gött, vi hörs, puss
 

bild från bröllopet
 
 

Monday.

Hej!
 
Nu är jag äntligen hemma från en dag i skolan. Har faktiskt vart en väldigt bra dag. Har haft jäkligt kul o skrattat oavbrutet. Hela förmiddagen så hade vi eget arbete, då gjorde jag svenska. Sen efter lunchen så hade vi idrott, efter det matte, och till sist hemkunskap!
På hemkunskapen så var jag med Philip, haha vår mat failade sönder. Eller det blev helt okej, vi skulle koka ägg, och jag råkade stänga av plattan för tidigt så det blev jätte löst! Inte okej mathilda.. 
 
Imorgon så har jag studiedag, riktigt gött! Tänkte passa på att göra lite bloggdesigner då! Älskar det! Är det någon som vill ha en design av mig? Det är bara att kommentera så fixar jag det!
 
Puss
 

http://emmac.blogg.se

Alla tar och checkar min bästa väns blogg! http://emmac.blogg.se 
Är precis färdig med hennes design, så ta och kika den nu!
 
http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se http://emmac.blogg.se
 
 

Sunday morning.

Godmorgon!
 
Har gjort iordning mig, ätit frukost, hunnit dunka musik, chattat o allt! Livet är på topp!
Ska snart träffa Maja, då vi ska dra in till liseberg, där jag inte varit på ett tag! Så det ska bli skit kul! 
 
Hör av mig sen! Puss
 






 
 

Saturday.

Hej!
 
Förlåt att det inte blev något mer inlägg igår. Men hade totalt fullt upp! Kom hem vid tio igår .. och så var jag tvungen att äta då osv. Men iaf, nu ska jag alldeles strax påbörja en ny bloggdesign. Då jag har haft samma "typ av mall ett tag nu! 
 
Jag vet exakt hur den ska se ut! Har målat en mall o allt av den. Så det kommer säkert bli jättebra! Idag kommer jag inte göra mycket alls! Den är ju redan halv tre, så får se. Imon ser planerna ut att åka till liseberg med mina bästa ♥. Längesedan nu!
 
Ni får ha det toppen, så hörs vi senare! 
 
 
En bild på mig och Maja från skolavslutningen iår, saknar. 
 
 

Nu tar vi ..

Nu tar vi tåget in mot gbg, sen drar vi till skandinavium! Vi hörs när jag kommer hem! puss
 
 

Morning

Tjabbaa!

Freda idag då, ni vet ju vad jag ska göra ikväll så behöver inte skriva det igen. Men kommer iaf inte kunna blogga förrens ikväll någongång. Kanske hinner göra ett tidinställt inlägg nu på morgonen men får se. Har iaf hunnit duscha, sminka mig, klä på mig och torkat håret nu på morgonen. Kvar är frukost, packa väskan & platta håret. 
 
Nu vet ni det! Vi hörs! Puss
 
Jag idag
 


@ home

Nu är jag äntligen hemma! Slutade kl 16:00, hade en väldigt chill dag idag också! Alla dagar är chill med våra datorer! Iaf,nu är jag hemma igen, om ca en halvtimme så ska vi åka till mormor och morfar eftersom att morfar fyller år! Grattis Morfar! ♥
 
Imon är det ingen vanlig skoldag, ungefär kl 12 imon så ska jag o klassen ta tåget till göteborg där vi ska till skandinavium o jobba! Haha, tro det lr ej! 
Vi ska tjäna pengar till skolresan, så det blir ju en slant! Vi ska jobba där på en show, det är typ något att volvo lanserar en ny lastvagn eller nått sånt! Så vi får gratis mat, kommer kolla på kända artister o samtidigt tjänar pengar! Gött som tusan äre!
 
Nu så måste jag ta något snabbt o äta, har as hungrig! Bloggar mer sen när jag kommer hem! Puss
 


Goodmorning.

Goodmorning sunshines!
Nu tänkte jag äta frukost och sen så måste jag dra till bussen för skolan! ..
 

Börjar halv nio o slutar 16:00 .. 
Klockan halv sex ungefär så ska vi hem till mormor och morfar, för morfar fyller år! Grattttiis! :D
Hörs sen! Puss
 

Hemma igen!

Hej!
 
Nu är jag hemma igen efter en lång skoldag. Började kl halv nio, slutade vid 15:00 för idrotten var inställd, så vi slapp den iaf! Riktigt gött!
 
Efter skolan så mötte jag av Emma o Matilda. Vi drog till donken o käkade lite. Efter ett tag så drog jag hem till Stella, o därefter kom Maja! Så vi var där lite. Efter det mötte vi Johanna, haha, och gick till dansen! Det gick jättebra! Skulle komma på en egen dans med två andra jättesnälla tjejer till nästa gång! O den är redan färdig! 
 
Nu ska jag göra lite läxor sen ska jag dra ut på en promenad med syrran! Gött!
 
Hörs
 

Lunch

Tjaa!
 
Nu har vi lunch & vi har haft en väldigt chill förmiddag. Typ bara användt datorerna, chill!
Ikväll har jag dans också! Första gången idag då, ska antagligen vara med Stella och Johanna innan, Maja är sjuk tyvärr!
 
Slänger in en fin bild på mig, Sara & Ida! 
 

Nu blir det skola!

Hej! Har precis duschat, o nu ska jag äta frukost! Bloggar från macen här, aaas kul ju! Haha, tog två bilder med photobooth också! Puss 
 


 

Idag gäller det!

Hej!
Igår och idag så har jag varit hemma från skolan. Igår hade jag feber så då tyckte vi att det var bäst att jag var hemma idag igen. ikväll klockan 18:00, så är det möte på skolan. Och då kommer vi få våra macbooks! wiheeee, vi har väntat på detta i typ ett år!
 
Detta betyder också att jag kommer blogga mer, och kanske tillochmed börja videoblogga! Så det är så planen ser ut, haha! Har även ändrat header som ni ser! :)
 
Hörs! puss
 
 
 

RSS 2.0